Intuïtieve massage en Healing

 

Wat is intuïtieve massage? Dat is massage die zich richt  op wat mensen werkelijk nodig hebben. Dat is namelijk voor iedereen verschillend. De ene persoon wil een diepe massage en de andere persoon wil alleen maar ontspannen. Daarnaast zijn er ook mensen met een lichte (sport) blessure die door de massage sneller kunnen herstellen.  Wat ook kan is een heerlijk ontspannende voetmassage als aanvulling op de ontspanningsmassage. Resultaat van masseren op deze manier is dat er echt wordt gekeken naar de wensen van de klant, er wordt voordat er met massage wordt begonnen altijd een kort intakegesprek gehouden als  iemand voor de eerste keer komt. Het kan ook voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn, dit gebeurd altijd in overleg met de klant. De massages gebeuren in een vertrouwde omgeving zodat iedereen zich gemakkelijk voelt. Daarnaast wordt er muziek en wierook gebruikt om een veilige ontspannen sfeer te creëren. Voor de massage worden zoveel mogelijk natuurlijke oliën gebruikt om zo een nog beter effect te krijgen van de behandeling.

 

De dag na de behandeling vind ik het belangrijk hoe iemand zich voelt en vind het dan ook prettig als dit doorgegeven wordt via mail, sms of What’s app.

 

Wat is healing?

 

Healing is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het bevorderen van het herstelproces van het lichaam en de geest. Dit gebeurd door middel van handoplegging. De handoplegging wordt over het hele lichaam gedaan zodat alle energie goed in balans kan komen. Healing kan helpen bij migraine, hoofdpijn, stress of als de balans tussen lichaam en geest is verstoord. Ook kunnen sporters veel baat hebben bij healing omdat na de behandeling ze meer energie hebben en mentaal sterker kunnen zijn. Daarnaast kan ik evt. medicijnen energetisch opladen waardoor ze in het lichaam beter hun werk kunnen doen

Healing begint altijd met een intake waardoor ik inzicht krijg in waar er evt. problemen zijn. Het hoeft niet altijd een probleem te zijn. Het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld sneller wilt herstellen van een verkoudheid. De healings die ik geef zijn gebaseerd op de Westerse mysterietraditie, ik ben daarin het kanaal voor de Engelen die hun energie aan mij doorgeven en die ik dan gebruik om de healings te doen. Naast aparte massages en healings geef ik ook de combinatie van healing en massage. Deze duurt een uur en bestaat uit een half uur massage en een half uur healing. De healing kan helpen de resultaten van de massage te versterken. Deze combo is bijvoorbeeld zeer geschikt voor fymbromyalgie. Het kan de spieren kalmeren en daardoor zal een evt aanval minder belastend voor het lichaam kunnen zijn.

 

Belangrijk is dat u zich veilig en comfortabel voelt, vandaar ook de intake. Op deze manier creeër ik een vertrouwens band die voor beiden belangrijk is.