Aromacare behandeling

 

Naast de gewone massages bied ik ook de Aromacare behandeling aan. De methode die ik toepas maakt gebruik van olie die 100% puur is en daarom te gebruiken voor therapeutische doeleinden. Op die manier zijn de beste en sterkste effecten te verkrijgen. Bij deze methode gebruik ik acht verschillende oliën in een specifieke volgorde.

 

De oliën die ik toepas zijn: Balans (mix van verschillende oliën) en Lavendel om helemaal te relaxen en te ontstressen, daarna komt Melaluca en On Guard (mix) om het immuunsysteem te versterken, dan komt Aroma touch (mix) en Deep Blue voor ondersteuning van het herstel van spieren en gewrichten in combinatie met sneller herstel van hoofdpijn. Als laatste de Wild Orange en Pepermunt om homeostase te krijgen wat betekent dat de oliën gebalanceerd worden en daardoor dieper hun werk kunnen doen.

 

Ik kan ook tips geven welke olie nodig is voor welk doel want er zijn er vele. Een paar bekende oliën zijn: Lavendel, Pepermunt, citroen en Eucalyptus. Van bijvoorbeeld citroen kan een druppel in een fles water een dorstlessende en detoxende werking hebben, doe dit alleen met 100% pure olie en alleen wanneer u er zeker van bent dat deze ook ingenomen kunnnen worden. Ik kan u eventueel helpen met advies. Wanneer u allergisch bent voor een bepaalde olie laat het mij weten dan laat ik deze weg of gebruik ik een vervangende olie.

 

Mocht u advies willen laat u mij dat dan weten dan help ik u verder. U kunt op onderstaande link klikken om zelf de olie te bestellen, maar ik kan dat ook voor u doen.


Mydoterra.com/patriciadejager